GARATGE FERRER Concessionari Citroën i taller a l'Escala

Informació comercial

Vehicles d'ocasió

Carrer Closa d'en Llop, 81, 17130 L'Escala, Girona Veure mapa

972 77 12 64

info@garatgeferrer.com
Qui som

La historia començà 25 anys enrere, amb l’obertura d'un petit taller familiar de venda i reparació d’automòbils. Amb el pas dels anys, hem anat ampliant les nostres instal·lacions, arribant a assolir una superfície total d'uns 1200 m2 per poder oferir als nostres clients qualsevol servei que necessitin.

Actualment som un equip de 8 professionals que engloben més de 25 anys d’experiència en el sector de l’automòbil. Oferim un servei integral per l’automòbil, des de la venda fins a la reparació total del vehicle.

Estem situats a l’Escala, en plena Costa Brava, un entorn idíl·lic per als sentits.

A banda de ser servei oficial Citroën, oferim un servei multi marca amb els utillatges de diagnosi necessaris per als vehicles actuals, passant per reparacions de xapa, canvis de pneumàtics o reglatges de direcció, tot plegat distribuït en 3 seccions: mecànica i electricitat, servei ràpid de pneumàtics, planxa i pintura.Estem en contacte directe amb les companyies asseguradores per gestionar les reparacions per tal d’evitarmolèsties als clients. Tanmateix fem el canvi dels vidres parabrises en les nostres instal·lacions, sempre amb recanvis originals. D’aquesta manera reduïm al màxim el temps de immobilització del vehicle al taller amb l’objectiu que els nostres clients puguin disposar del vehicle el més aviat possible, oferint en casos concrets un vehicle de substitució.

La nostra experiència al llarg dels anys amb Citroën ens permet realitzar restauracions integrals de 2cv, meharis i d'altres models.

També col·laborem amb l'administració per la formació de joves.

Esperem comptar amb la vostra confiança.

Salutacions,

Jaume Ferrer


Aquest lloc utilitza cookies per obtenir estadístiques de les visites, si hi navegues estàs acceptant l'utiltzació d'aquestes.